We Love Born2be

Білі кеди – модні стилізації на різні випадки життя!

Стилізації з білими кедами панують в жіночій моді вже багато десятиліть. Це взуття стало позачасовою класикою, яка просто зобов’язана бути в твоєму гардеробі. Вони не тільки зручні, як кросівки, але і підходять практично до всього! Які ще «властивості» у них є? Вони підкреслюють засмагу на ногах, додають стилізації легкості і свіжості. Багато жінок говорять, що це одна з моделей взуття (поруч з ботильйонами або туфлями), без якої їм не обійтися. Білі кеди стали одним з найважливіших предметів гардеробу кожної модної дівчини. Як тільки почнеш носити їх в повсякденних стилізаціях, тобі буде складно з ними розлучитися!

З чим носити білі кеди?

Ти напевно знаєш, що стилізацію з білими кедами створити легко. Проте, ми підкажемо, що потрібно робити, щоб не допустити помилок і відмінно виглядати! Шукаєш ідеї для повсякденної літньої стилізації? Кеди ідеально поєднуються з шортами з завищеною талією і брюками з довгими приталеними штанинами, не тільки з деніму! Коли справа доходить до вибору матеріалу, з якого зроблене взуття, розгадка очевидна. Влітку вибирай моделі з текстильного матеріалу, що забезпечують проникнення повітря та легкість. Вироби з екошкіри краще підійдуть для холодних днів, тобто навесні і восени, і навіть взимку, якщо немає снігу. Їх легше чистити – тобі швидко вдасться усунути пісок, бруд і навіть плями після дощу.

З чим носити білі кеди, якщо хочеться виглядати шикарно і елегантно? Чи можливе поєднання спортивного взуття і суворого стилю? Звісно! Це так званий smart casual – модний образ на багато сезонів. Як цього досягнути? Жіночі білі кеди варто доповнити елегантним жакетом! У тебе є безліч варіантів на вибір – від класичного чорного і білого, через позачасову клітинку або «гусячі лапки» до модних соковитих кольорів, таких як бузковий або червоний. До цього додай однотонну блузку або футболку з написом, що підкреслює твою індивідуальність, відповідні штани чи джинси і елегантний рюкзак або сумку-шоппер. Стильний і зручний повсякденний комплект готовий!

Рецепт зручного комфортного комплекту для весни та осені? Створюючи образ з білими кедами, вибирай джинси-скінні (вони обов’язково є в твоєму гардеробі) і, в залежності від твого стилю, толстовку з капюшоном або простий светр. Якщо виходиш на вулицю, вибери джинсову куртку оверсайз зі світшотом, або елегантне просте пальто чоловічого крою поверх светра чи гольфа. Білі кеди додадуть такому комплекту легкості і безтурботності! Також вони ідеально зламають важкий рок-стиль – стануть контрастним елементом, який доповнить наряд спортивною легкістю.

Білі кеди також відмінно поєднуються з базовим спортивним комплектом, що складається з легінсів з високою талією і футболки або укороченого топа. Таке вбрання підійде не тільки для занять спортом, фітнесу або бігу, але і для повсякденних походів по магазинах або прогулянки! Хочеш домогтися більш елегантного виду? Зроби ставку на комплект з двох частин, що складається з короткого топа і спідниці-олівець-міді, найкраще з трикотажу в клітинку. Доповнення у вигляді білих жіночих кедів зробить все більш невимушеним!

Чи підійдуть білі кеди до сукні?

Ти часто вибираєш класичні жіночі вбрання і задаєшся питанням, чи може образ з білими кедами грунтуватися на сукні? Звичайно, що так! Білий – серед всіх інших кольорів спортивного взуття – найкраще підходить до цього одягу. Білі кеди з міні-сукнею в стилі 90-х з розкльошеним низом, короткими рукавами з об’ємними плечима і декольте у формі серця – дуже модний вибір. Таке вбрання відмінно доповнять дівочі шкарпетки до щиколотки, облямовані по краю мереживом або ажурною стрічкою!

З чим носити білі кеди? Відмінним вибором стане джинсова приталена міні-сукня, бажано з поясом, що підкреслює лінію талії. Джинси ніколи не виходять з моди, тому будь впевненою, що такий комплект ти зможеш носити кожен сезон! Змінюються тільки прикраси, які можна адаптувати до сучасних тенденцій – заклепки, вишивка, мереживні вставки, потертості і дірочки або паєтки. Волієш більш легкі сукні? В’язана сукня-міді в клітинку або в смужку – ще один ідеальний варіант для створення свіжого дівчачого образу. Все залежить від твого стилю, випадку і погоди!

Ти також можеш створити вільний, повітряний наряд на літо з жіночою сукнею-сорочкою. Це модель сорочкового крою, з ґудзиками і класичним коміром. Це ідеальна основа для напівформальних стилізацій. Білі кеди відмінно доповнять цей наряд! Однак пам’ятай, що такий комплект буде найкраще виглядати, якщо сукня буде світлого кольору, можливо, покрита візерунком в смужку, горошок або квітковим принтом. Яку сумочку вибрати для такого образу? Уникай класичних елегантних фасонів і вибирай оригінальні моделі, які зараз дуже модні. Завдяки цьому ти будеш виглядати так, як ніби витратила багато часу на створення стилізації, тоді як насправді це зайняло кілька секунд!

Нові дописи