We Love Born2be

Вощені брюки – стилізації, які дозволять тобі виділитися!

Вони поєднують в собі зручність і новітні тренди, родом з останньої Тижня моди. Вони відмінно підійдуть як для повсякденних, так і для більш елегантних стилізацій. Вони асоціюють з гранж або рок стилем, але ти сміливо можеш поєднувати їх з чобітьми на підборах-стовпчику або класичними шпильками. Ти вже знаєш, про що йде мова? Вощені брюки – це модель, яка обов’язково повинна з’явитися в твоєму гардеробі! Ти полюбиш їх універсальність, комфорт і характерний блиск. З чим носити вощені штани? Стилізації, які ми представимо, в мить вкраде твоє серце.

Яка блузка підійде до вощіння штанів? Ми радимо!

Вощені жіночі штани, красиво поєднуються з багатьма елементами гардероба – це їх величезний плюс! Яка комбінація найкраще представить себе? Багато що залежить від випадку і фасону самих штанів. В даний час найбільшою популярністю користуються приталені моделі, в стилі трубок, особливо – вощені легінси. Вони створять цікавий і дуже модний набір з ажурним светром, блузкою з пишними рукавами або прямим пальто. Можеш зробити ставку і на багатошарову стилізацію, надівши сорочку з коміром, м’який светр і хутряний жилет. Додай до цього вощені брюки-труби і ефектна стилізація готова! Волієш щось більш жіночне? До чорних, вощіння штанів з високою посадкою, вибери бежеве боді з трикутним декольте і темну косуху. Високі брюки прекрасно підкреслять лінію талії, а трикутне декольте зробить силует більш витонченим.Це відмінний сет для успішного побачення або зустрічі з друзями! У трохи більше консервативному випадку постав на сорочку в делікатну клітку або маленькі квіти. Романтичний верх і більш зухвалий низ створять цікаву контрастність – елегантності додасть однотонне класичне двубортное пальто. Обов’язково спробуй дует: вощені джинси + толстовка! Навесні і на початку осені вибери вкорочений толстовку з капюшоном, а взимку – більш довгу модель, пригадую туніку. Вощений, злегка блискучий матеріал буде мати гарний вигляд з візерунчастими моделями (наприклад, в квіти або популярний принт tie dye), як і з однотонними, в наймодніших кольорах сезону. Невелика підказка: якщо ти хочеш оптично розширити свої стегна і відвернути увагу від верхньої частини тіла, вибери світлий низ і темний верх. Бежеві вощені штани і коричнева, темно-зелена або чорна блузка – це дует саме для тебе! Кращим вибором стануть брюки paper bag з характерною складкою на талії. Дівчатам з фігурою типу груша, тобто з широкими стегнами і вузькими плечима, ми рекомендуємо чорні вощені штани і світлий верх, наприклад, лавандова блузку або класичну білу сорочку.

Взуття для вощених брюк – які моделі підійдуть найбільше?

Штани, покриті Вощіння шаром, бездоганно виглядають в стилях рок, рок-гламур, панк і гранж. Тільки подивися на цей дизайн! Вощені штани ідеально гармонізує з взуттям на платформі, високою або тракторної підошві – а це одні з найгарячіших трендів останніх сезонів. Навесні і влітку вощені штани варто поєднувати з кросівками або сникерсамі в кліматі 1980-х років.У холодні дні вибери черевики в стилі снікерсів або джодпури на платформі. Або, може бути, комплект в стилі мілітарі? Берци – це взуття, повз яку неможливо пройти байдуже. Масивна підошва, важкий фасон і військовий клімат прекрасно впишуться в стилізацію, з вощеними брюками в головній ролі! Ми також рекомендуємо шкіряні Воркер, прикрашені декоративними елементами, як і моделі в мінімалістичному стилі. Дует коричневих вощених брюк і чорних Воркер з ремінцями підкорить серце кожної модниці. І це не кінець! Вощені легінси, прямі брюки або трубки можеш сміливо носити з високими підборами. Шпильки, туфлі на стовпчику, ботильйони на підборах, снікерси на танкетці – вибір дійсно величезний, включай свою уяву! Чорні елегантні вощені штани створять карколомний комплект зі шпильками лавандового кольору і пастельним піджаком. Одягни до цього білу блузку з класичним декольте і твій наряд готовий! Під час більш холодних місяців відмінно уявиш себе в ковбойка або популярних сьогодні ботфортах. Можеш поставити на зелені вощені штани, чорні чоботи і приталені двубортное пальто – таке вбрання обов’язково приверне увагу!

Нові дописи