We Love Born2be

Кращі стилізації з кедами в головній ролі. Модні і класичні рішення для кожної модниці

До недавнього часу кеди вважалися взуттям спортсменів і молоді шкільного віку. Сьогодні все змінилося. До жіночих кедів тягнеться кожна прихильниця вуличної, урбаністичної і повсякденної стилізації. Їх люблять і прихильники спортивної елегантності, тобто поєднання двох, здавалося б, суперечливих естетик. Як носити це культове взуття? Відкрий для себе заново кеди і дізнайся, як їх носити, щоб створити модний і зручний наряд!

Чим кеди відрізняються від кросівок?

Багато хто з нас використовує ці назви як синоніми. Хоча кросівки і кеди виконані в схожому стилі, є невеликі відмінності, які не дозволяють зрівняти ці терміни. У класичному варіанті кеди виготовляються з тканинного матеріалу з низьким верхом, що доходить нижче щиколотки. Спочатку вони призначалися для гри в теніс і завдяки еластичній тканині повинні були забезпечувати гравцям винятковий комфорт. Кеди – це моделі з характерною підошвою з гуми. Вони родом безпосередньо з США, але ідея гумової підошви була взята з англійської традиції 19 століття. Спочатку кеди були тільки на шнурках і з тканини. Сьогодні в пропозиціях магазинів можна знайти різні варіанти – шкіряні, лаковані, кеди на липучках або на блискавці.

З чим носити кеди? Повсякденні стилі

Найчастіше ми вибираємо жіночі кеди як доповнення до повсякденного комплекту. Їх дизайн – це квінтесенція повсякденної міської невимушеності і комфорту. Такий крій ідеально поєднується з базовими футболками з гладким малюнком або сорочками. Кеди варто вибирати, якщо ти знаєш, що твій день може бути довгим і насиченим, і тобі потрібне зручне і стильне взуття. Вони відмінно підійдуть в якості взуття для перевзування в школі, університеті або навіть в офісі. Збираєшся на прогулянку? Одягни джоггери з фірмовими кишенями на штанинах і класичну блузку з мінімалістськими деталями. Додай до цього культові білі кеди і рюкзак-мішок або містку сумку-шоппер, в якій помістиш всі необхідні аксесуари. Ось і весь секрет модного лука!

Кеди і спідниця – пропозиція для модниць, які люблять балувати жіночний образ повсякденними акцентами. Чорна спідниця-міді відмінно поєднується з білими кедами і кремовою блузою-іспанкою з дрібним принтом. Прийшов час для аксесуарів – до такої базової, але не нудної основи додай червону сумочку на довгому ланцюжку і сонцезахисні окуляри – бажано бордового відтінку. Якщо тобі подобається образ в стилі пін-ап, зав’яжи хвостик і оберни його червоною банданою. Модно і комфортно – такі поєднання користуються найбільшою популярністю!

Класичні кеди – спортивний акцент в жіночому стилі

Нікого вже не дивує поєднання спортивного взуття з сукнею. Ти тільки подивися на вулиці, де панують дуети суконь будь-якого крою та жіночих кедів, найчастіше в білому або криваво-червоному виконанні. Класичні кеди на низькій підошві і з шнурками – досить ніжний варіант спортивного взуття, який ідеально підходить для жіночних, романтичних образів! Так що сміливо можеш надягати їх до улюбленої сукні! В результаті отримаєш модний і зручний лук на кожен день. Кеди красиво виглядають з міні-сукнею розкльошеного крою. Можна вибрати модель з маленькими ромашками і кеди білосніжного відтінку – це дуже гармонійний і чарівний повсякденний образ.

А може, тобі захочеться трохи освіжити свій наряд з сукнею класичного крою в головній ролі? Зроби ставку на кеди з ефектом металік. Вони додадуть блиск і відмінно підійдуть як доповнення до стилізації на вечірку, барбекю або прогулянку з друзями. Кеди також чудово виглядають з сукнею-толстовкою, яка з кожним роком стає все більш популярною. Особливо модно такий дует буде виглядати, якщо вибереш сукню-оверсайз – ніжні кеди порушать стиль твого вбрання, і ти отримаєш ефектний повсякденний образ. Якщо ти прихильниця трендів, зупини свій вибір на взутті з леопардовим принтом. Це моделі, які виділять тебе з натовпу і підкреслять твоє відмінне почуття стилю. Сміливо можеш комбінувати їх з сукнею-сорочкою верблюжого кольору – дана модель також повинна бути в твоєму гардеробі!

Які штани підходять до кедів?

Штани і кеди – стилізації з цим дуетом у головній ролі, ймовірно, не потребують представлення. Тобі цікаво, які штани поєднуються з кедами найкраще? Обов’язково зверни увагу на моделі фасону скінні, які щільно прилягають до тіла. Трубчасті або ширші в стегнах, але звужені донизу джинси-мом або бойфренди – також відмінний варіант. Сміливо можеш надіти чіноси в ромб або в клітинку – додай до них однотонні кеди, щоб вони не затьмарювали принт на брюках. Уникай штанів з широкими ефектними штанинами, наприклад, палаццо або дзвіночків – для них краще вибирати взуття на більш товстій підошві (наприклад, снікерси) або з більш високим верхом (ботильйони або чоботи). Ультрамодний образ в стилі міської елегантності вийде, якщо поєднати кеди з брюками чінос і сорочкою з об’ємними рукавами – модний тренд, що відноситься до моди 80-х.

Тобі вже відомі наймодніші наряди з кедами в головній ролі. Одними з найбільш популярних моделей є кеди білосніжного відтінку. Хочеш дізнатися, як носити білі кеди, з чим їх поєднувати і яких кольорів краще уникати? Всі поради знайдеш в нашій статті!

Нові дописи