We Love Born2be

Сірі чоловічі джинси – ідеї модних стилізацій на будь-який випадок!

Джинси – це, мабуть, найбільш популярний елемент гардеробу як серед жінок, так і серед чоловіків. Їх носить кожен чоловік, незалежно від віку, типу фігури або стилістичних переваг. Важко собі уявити, що ці чоловічі штани коли-небудь перестануть бути популярними. Окремо варто розглянути сірі джинси, які відрізняються універсальністю і додають стилізації особливої ​​родзинки. Їх сміливо можна використовувати не тільки для повсякденних випадків, але і більш формальних. Ми приготували для тебе кілька корисних порад, як носити сірі джинси, щоб виглядати стильно і відчувати себе комфортно! Тебе здивує кількість оригінальних образів, які можна створити з цією моделлю брюк!

З чим поєднувати сірі джинси?

З чим носити сірі чоловічі джинси, щоб виглядати модно і, одночасно, вільно? Їх основною перевагою є саме колір – сірий – це настільки універсальний відтінок, що він відмінно буде виглядати практично з будь-яким іншим. З сірими джинсами тобі легко вдасться скомпонувати гардероб на цілий тиждень! Якщо ти працюєш в місці, де не зобов’язує строгий дрес-код, тоді у тебе ще більше можливостей! Сірі джинси простого крою, без додаткових прикрас, стануть прекрасним вибором для формальних стилізацій. Штани з дірками і потертостями попелястого відтінку, в свою чергу, стануть в нагоді для зустрічі з друзями або вечірки. Сірий колір чудово поєднується з пудрово-рожевим, тому сміливо одягай до своїх джинсів футболку саме такого забарвлення. Міський лук ідеально доповнять білі кеди. Які ще кольори підійдуть до сірих чоловічих джинсів? Сірий, незважаючи на велику кількість відтінків, є одним з найбільш безпечним кольорів. Кращі поєднання – це сірий і білий, червоний, чорний, темно-синій або темно-зелений. Можеш також пограти з фактурами матеріалів і принтами. Таким чином, сміливо можеш доповнити сірі джинси велюровим піджаком, візерунчастою футболкою або ж светром грубої в’язки.

Сьогодні величезною популярністю користуються штани-карго, також сірого кольору. Ця модель є золотою серединкою між джоггерами і брюками-мілітарі. Їх характерним елементом є великі кишені, розміщені з боків на висоті стегон. Чим більше кишень, тим краще. Сірі джинси в стилі мілітарі бездоганно будуть виглядати в компанії светра оверсайз, як і класичного худі з капюшоном. Сірі джинси також можеш сміливо носити з улюбленою футболкою і толстовкою, бомбером або джинсовою курткою.

Яка сорочка підійде до сірих джинсів?

Сірі джинсові брюки легко стилізувати в елегантному форматі, досить підібрати до них відповідну сорочку і взуття. Сірі джинси і чорна сорочка – це простий і одночасно дуже стильний аутфіт, який підійде для різних випадків. Так одягнений можеш без побоювань з’явитися в офісі або на менш зобов’язуючій діловій зустрічі. На білу або блакитну сорочку можеш надіти модний светр з v-подібним вирізом, який підкреслить елегантний комір. Можеш зробити ставку на светр класичного темно-синього кольору або ж вибрати більш яскраву червону модель. До такого луку відмінно підійдуть шкіряні лофери. Біла сорочка, сірі джинси і чорний кардиган – це прекрасний набір на кожен день. Якщо тобі подобаються образи більш рокового характеру, на чорну сорочку одягни косуху замість піджака, яка в поєднанні з сірими джинсами забезпечить модний лук в стилі смарт-кежуал. Шкіряна куртка і сірі джинси з потертостями – стильний комплект для чоловіків, які цінують незалежність. Замість сорочки можеш надіти також лонгслів елегантного фасону – зроби ставку на контрастне поєднання кольорів або ж модний в останніх сезонах сірий монолук.

Сірі джинси і піджак – образ в стилі смарт-кежуал

Сірі джинси, найкраще прямого крою, прекрасно підійдуть до стилю смарт-кежуал. Ні в якому разі не використовуй до джинсів костюмного піджака, відмовся також від чорних моделей. Сірі джинси і піджак в клітинку – це постріл в десятку! Можеш трохи поекспериментувати з класичним луком і замість сорочки вибрати гольф приталеного крою, який ідеально буде виглядати в компанії піджака. Темно-синій піджак, сірі джинси і білі снікерси, а до цього стильні аксесуари, такі як наручний годинник на срібному браслеті і акуратний шкіряний портфель, стануть модним набором в стилі смарт-кежуал. А як щодо поєднання сірих джинсових штанів і бордового піджака з елегантним геометричним візерунком? Цей наряд підійде як на сімейну зустріч, так і на романтичне побачення. Більш вільний наряд з піджаком і сірими джинсами також дуже легко створити – досить вибрати світло-сірий піджак, блакитну футболку-поло і світлі сліпони.

Яке взуття підійде до сірих чоловічих штанів?

Взуття до сірих джинсів потрібно вибирати відповідно до випадку. На кожен день до сірих штанів найкраще підійдуть звичайні кеди, сліпони або модні сьогодні снікерси. Можеш вибрати взуття класичного відтінку – білого або чорного, але якщо любиш виділятися з натовпу, тоді сміливо одягай кросівки з фіолетовими вставками або ж модель контрастного кольору. Сірі джинси і сорочка – це прекрасна компанія для елегантних туфель або шкіряних черевиків. Сірі джинси з потертостями створять модне вбрання з важкими воркерами. Найголовніше – це зробити ставку на комфортне взуття, яке підійде до даної ситуації.

Який ремінь підібрати до джинсів?

Відповідно підібрані аксесуари грають дуже важливу роль під час створення будь-якої стилізації! Думаєш над тим, який ремінь підібрати до сірих джинсів? У тебе є кілька варіантів на вибір. Відмінним рішенням стане чорний шкіряний ремінь, який є настільки універсальним, що підійде не тільки до сірих джинсів, але і до блакитних і темно-синіх моделей. Цікавим доповненням до сірих чоловічих джинсів стане плетений ремінь темно-синього відтінку. Можливо, одягнеш джинсовий ремінь того ж кольору, що і штани? Це цікаве рішення, яке прекрасно підійде для міського стилю. Замість ременя можеш вибрати … підтяжки! Найкраще темно-синього або червоного кольору, які модно будуть контрастувати з сірістю брюк.

Нові дописи