We Love Born2be

Чоловіче спортивне взуття – стилізації

Спортивне взуття в чоловічому гардеробі займає особливе місце. Це саме той тип взуття, який чоловіки обирають найчастіше. І це не дивно, вони зручні і додають стилю безтурботності. Думаєш, що таке взуття підійде тільки для спортивних костюмів з футболкою, джинсів або ж для спортзалу? Нічого подібного! Спортивні акценти, наприклад, у вигляді класичних кросівок, відмінно виглядають в більш елегантних і повсякденних образах. Навіщо їх зіставляти? Вони приносять в стилізацію бажану в моді легкість і надають молодіжний характер. Спортивне взуття користується величезною популярністю. Модні моделі підходять для різних стилів – як міського, так і для елегантного вбрання. Якщо хочеш підкреслити свою індивідуальність і відчуття стилю – сміливо використовуй кросівки в повсякденних нарядах до навчання, роботи або зустрічі з друзями. У статті дізнаєшся, до чого підходить і з чим поєднувати спортивне взуття, щоб виглядати модно і стильно.

З чим носити чоловіче спортивне взуття

Спортивне взуття – це величезний асортимент стильних моделей, які користуються величезним попитом. Найвпливовіші світові дизайнери вже кілька сезонів переконують, що спортивне взуття підходить до всього і тут немає винятків. Правда в тому, що мода, як жінка, – надзвичайно мінлива. Тому кросівки, кеди та снікерси до недавнього часу використовувалась лише у вільних стилях з толстовкою і спортивним костюмом, сьогодні їх можна поєднувати і з елегантним діловим стилем. Ця тенденція швидко поширюється, її підтримує велика кількість чоловіків, які для костюмів одягали шкіряне взуття, туфлі або ж черевики. Звичайно, вміння знайти золоту середину в створенні різних наборів, безсумнівно, стане в нагоді. Але не хвилюйся, у тебе все вийде! Спортивне взуття – це не лише класичні кросівки, але також снікерси, мокасини, кеди і сліпони. З таким арсеналом ти легко створих безліч вдалих комплектів.

 

 

Чоловічі кросівки і костюм

Поєднання спортивного взуття та ділового костюма – це, безумовно, найцікавіша пропозиція. Ви, напевно, розумієте, що це не так очевидно і легко створити комплект. Елегантний стиль і спортивні туфлі – це ефектне та надзвичайно стильне поєднання. Такі стилізації мають багатьох прихильників, але й противників теж. Ми вважаємо, що мода існує для того, щоб з нею експериментувати. Головне, щоб все виглядало злагоджено і, незважаючи на спортивне взуття, стилізація зберегла свій характер. Також важливо, щоб взуття, як і костюм, були добре підібрані. Отже, як створити модний і стильний наряд, комбінуючи кросівки і елегантний костюм? Досить вдалим є поєднання білої сорочки з комірцем, чорного костюму і білих кросівок. Вау-ефект гарантований! Класичний крій сорочки ти можеш (і навіть повинен!) замінити на приталену модель slim fit, а замість класичного комірця вибери фасон з комірцем-стійкою. Таким чином, створиш більш легкий, але все ж елегантний стиль. Звичайно, таке вбрання не завжди буде відповідним, особливо якщо в офісі у тебе запланована важлива ділова зустріч. У такій ситуації краще дотримуватися помірності. Так як же знайти золоту середину? Для темно-синього або чорного костюму вибери спортивні коричневі черевики. Важливі також аксесуари – ремінь того ж кольору, шкіряний портфель і, звичайно, краватка або метелик, які підкреслять елегантний характер стилізації. Поєднання кросівок та ділового одягу дозволить тобі виразити свою індивідуальність стильно та ефектно! Мода не повинна бути очевидною, так що сміливо комбінуй і експериментуй з різними стилями!

Кросівки і сорочка 

Спортивне взуття і сорочка – це дуже злагоджений дует. Слід, однак, пам’ятати, що всі елементи стилю повинні створювати єдине ціле. Практичні і універсальні кросівки зовсім не обов’язково повинні бути чорними. У такій ролі чудово підійдуть також білі і сині моделі. У літніх стилізаціях варто одягати світлі кольори, тому до білої сорочки підбери кросівки того ж кольору. Однак, це не означає, що ти не можеш експериментувати. Все залежить від характеру майбутньої події. Для зустрічі з друзями сміливо комбінуй з візерунками, кольорами і принтами, створюючи небанальні стилізації. Більш стриманого вбрання вимагають сімейні урочистості. Які штани вибрати для такої стилізації? До кросівок і сорочок відмінно підійдуть як джинси, так і більш елегантні штани, наприклад, чіноси. У прохолодну погоду таку основу ідеально доповнить завжди модна шкіряна куртка або піджак. Цікаво, чи підходить спортивне взуття до піджака, тому що хочеш отримати більш елегантний вигляд? Безумовно, так! Піджак буде чудово виглядати як з джинсами, так і з класичними штанами. Варто пам’ятати, що в таких образах повинні бути видні щиколотки. Ось чому варто подбати про короткі шкарпетки.

 

 

Спортивне взуття і джинси – класика повсякденних образів

Кросівки, кеди чи снікерси найпростіше використовувати в міських повсякденних і спортивних стилях. Отже, яке спортивне взуття підібрати до джинсових штанів? Найбільш популярним є поєднання джинсів і снікерсів. Так само часто чоловіки вибирають мокасини і кеди. І добре, тому що з кожним типом взуття можна створити чудовий і легкий образ. Не дивно, що спортивне взуття і джинси – це улюблений набір чоловіків, які цінують шик і зручність. Чорна футболка і штани-трубочки прекрасно доповнять білі кросівки. А в яскравих наборах роби ставку на темне взуття. Класичний дует футболки і джинсів стриманих відтінків ідеально освіжать червоні снікерси. Вони не тільки підкреслять відмінне знання тенденцій, але й стануть проявом індивідуальності, ніщо так не визначає характер, як одяг. Не кожен чоловік, зрештою, зважиться на такий сміливий колір!

Спортивне взуття в поєднанні з пальто

Пальто і спортивне взуття? Деяким може здатися, що таке поєднання не є гарною ідеєю. Яке спортивне взуття під пальто? Кращими будуть снікерси, як низькі, так і високі. Завдяки поєднанню пальта і спортивного взуття отримаєш напівформальний стиль, званий спортивною елегантністю. Важливо, щоб всі елементи такого набору гармоніювали. Отже, як носити спортивне взуття з пальто? Чорні джинси-трубки поєднуються зі светром того ж кольору, стилізацію доповнюють білі кросівки і пальто світло-коричневого відтінку. Такий наряд допоможе створити модний і оригінальний образ. Відмінно виглядати буде також total black look з чорним светром, штанами і кросівками того ж кольору. 

 

 

Залежно від того, яке взуття вибереш, потрібно подбати про правильні аксесуари. Для кросівок з високим верхом без занепокоєння можеш одягнути довші шкарпетки. Таким чином, твоя нога не буде натиратись і уникнеш мозолів. До низького взуття найкраще підійдуть сліди, які закривають тільки нижню частину ноги і не виглядають із взуття. Деякі чоловіки відмовляються від шкарпеток, що теж добре. Вибір за тобою!

Спортивне взуття – надзвичайно зручне і універсальне. Тому не дивно, що все частіше і частіше його використовую для створення простих стилізацій. Снікерси відмінно поєднуються не тільки з вільними спортивними штанами, але й з штанами-трубками, джинсами і чіносами. Сміливим чоловікам, які цінують оригінальний дизайн і поєднання стилів, безумовно, сподобається ідея об’єднати снікерси з піджаком або навіть костюмом. Офіційний стиль вже більше ніколи не буде нудним. Кросівки, снікерси чи кеди підійдуть не тільки до чоловічих, але й до багатьох жіночих стилізацій. З чим носити жіноче спортивне взуття? Про це дізнаєшся з наступної статті.

Нові дописи