We Love Born2be

ЯКЕ СПОРТИВЕ ВЗУТТЯ КУПИТИ

Спортивне взуття – це обов’язковий елемент в гардеробі, як жінок, так і чоловіків. І це не дивує, це зручне і комфортне взуття, яке підходить для багатьох стилізацій протягом усього року – і навіть взимку! Повітряні моделі відмінно підійдуть для літа і весни, а моделі, які закривають щиколотку, підійдуть на осень та зиму. Одягаємо їх не тільки в спортзал, на фітнес або під час пробіжок. Цей вид взуття відмінно підходить для прогулянок, а також для поїздок на вихідні та екскурсій. Сміливо одягайте їх також для міських і більш повсякденних образів на щодень. Без сумніву, це взуття для спеціальних завдань. Ви побачите їх у багатьох стилізаціях, як у версії жіночій, так і чоловічій. Наявність хоча б однієї пари спортивного взуття – це must have, погодьтеся? Різні моделі, фасони, кольори і моделі, які вибрати: універсальні чи модні? А може є золота середина з поєднання цих двох якостей? Ви дізнаєтеся все в статті!

ЯК ПІДІБРАТИ СПОРТИВНЕ ВЗУТТЯ

Підбір взуття не повинен викликати проблем, ви ж знаєте свій розмір. Але хіба ніколи не траплялося Вам попросити туфлі вашого розміру, які виявилися занадто маленькі, вузькі або завеликі? Напевно, так! Іноді розмір не є стандартним, тому й виникають  відмінності. Багато також залежить від самого фасону взуття. Тому варто знати довжину вашої устілки, що значно полегшує вибір правильного розміру, особливо, якщо ви плануєте покупки в інтернеті і не можете відразу їх приміряти. Отже, як підібрати правильний розмір? Потрібно зробити замір ноги. Для цього поставте ногу на листок паперу й обведіть по контуру. Розташувати ногу уздовж листа так, щоб п’ята притискалася до листка й обведіть свою форму. На контурі малюємо лінію від кінця п’яти до найдовшого пальця. Вимірявши лінії, ми отримаємо нашу довжину стопи, от і все! Тепер без проблем, навіть без вимірювання вибрати правильний розмір взуття.

 

 

ЧИ СПОРТИВНЕ ВЗУТТЯ РОЗНОШУЄТЬСЯ

Проблема вибору потрібного розміру взуття у нас вже вирішена, але…! Виникають ще питання: чи спортивне взуття розношується? Чи повинні бути більше? Тут складно дати однозначну відповідь. Найголовніше, щоб вимірювання взуття робити ввечері. Чому? Після дня ваші ноги зазвичай опухають – вони можуть бути більше навіть на розмір. Головне, щоб взуття поміряти ввечері. Звичайно, взуття розтягується по ширині, але не можете через це вибирати занадто вузьких моделей або, що ще гірше, на один розмір менше. Це, безумовно, закінчиться мозолями, пухирями й незадоволенням до нещодавно купленої пари взуття, яке викликатиме біль при носінні. Тому для  спортивного взуття найбезпечніше вибрати взуття на пів розміру більше.

ЯКЕ СПОРТИВНЕ ВЗУТТЯ МОДНЕ ЗАРАЗ

Спортивне взуття, особливо влітку і навесні, радує квітами. У сезоні SS19 в моді насамперед яскраві, сильні неонові кольори. Снікерси насиченого рожевого, зеленого і жовтого – це справжінй модний бум. Ви можете вибрати класичні моделі на шнурівці або ті, що з практичною застібкою на липучці. Поряд з неоновими цікаво виглядають фасони, які переливаються металевим блиском срібла або золота, які відмінно виглядають з товстою білою підошвою. Так само модні аксесуари блискучого матеріалу або ж з вставками-блискітками. Таке взуття пожвавить і додасть блиску навіть найпростішому стилю з класичною білою футболкою і джинсами. Для любителів класичних універсальних рішень, які цінують цікавий дизайн і незвичайні аксесуари, у нас є відмінна новина. Чорні і білі спортивні туфлі не будуть виглядати банально, якщо ви виберете моделі з цікавими багатобарвними вставками, геометричними або тваринними принтами або з декоративними ременями, на яких закріплені кристали або стрази. Про нудьгу не може бути й мови! А головне – таке взуття та червона помада додадуть вам впевненості в собі. Шанувальниці романтичного стилю теж знайдуть щось для себе. Не менш модними, ніж неонові, є пастельні кольори. Пудровий рожевий, світло-фіолетовий або м’ятний, зовсім не зарезервовані тільки для дівчаток-підлітків. Сміливо можна вибирати такі кольори взуття, поєднуючи їх з легкими плісированими спідницями – така стилізація виглядатиме  романтично і дівочо.

 

 

Ви прихильниця моди 60-х років.? Безумовно, вас порадує той факт, що квіткові візерунки повертаються у всі елементи гардероба – від блузок, суконь і штанів, аксесуарів й до взуття. Спортивне взуття з квітковим візерунком? Чому б і ні! Це оригінальне і стильне поєднання, яке підійде в повсякденних стилях з толстовкою і джинсами.

ЯКЕ СПОРТИВНЕ ЖІНОЧЕ ВЗУТТЯ КУПИТИ

Найкращим вибором є – звичайно – зручне взуття, але для жінок воно повинно вирізнятися ще й дизайном і оригінальністю. Хутро, пір’я, бахрома, блискітки, стрази – спортивне взуття з прикрасами – це справжній хіт цього сезону! І добре. Підберете їх і під толстовку з капюшоном або ж піджак з плісированою спідницею. І що важливо, в такому взутті не пройдеш непоміченим – так чому б цим не скористатися? Для жінок. Які люблять тваринні мотиви, можуть обрати кросівки на товстій підошві в леопардові плями або зі штучною зміїною шкірою, будуть вписуватися в однотонні комплекти, але не тільки. Не хвилюйтеся, ви можете об’єднати принти та візерунки, експериментувати з модою – це чудова ідея, якщо ви шукаєте оригінальні рішення. Тепер ніщо не заважає вам виразити себе за допомогою одягу!

 

 

ЯКЕ ЧОЛОВІЧЕ СПОРТИВНЕ ВЗУТТЯ ВИБРАТИ

Вибираючи чоловіче спортивне взуття, варто задуматися, для чого воно будуть використовуватися. Для тренувань, бігу, створення повсякденних образів або є для звичайних прогулянок? Класичні кросівки в тренажерний зал повинні бути високі (щоб добре тримали ногу) і зроблені з дихаючого матеріалу, що забезпечує комфорт під час використання. Це схоже на взуття для бігу або будь-якого іншого виду спорту. Однак, якщо ви шукаєте модель, яка підходить для повсякденного стилю, відмінним вибором стануть спортивні черевики з екошкіри. Вони відмінно виглядають в поєднанні з класичною сорочкою і штанами (наприклад, чоловічими чіносамі), а також міськими стилями з простою білою або чорною футболкою і джинсами з потертостями. Пам’ятайте, щоб вибрати зручні черевики і мати на увазі, що вони будуть необхідні для прогулянок в зимові холоди або літню спеку.

ДЕ КУПИТИ СПОРТИВНЕ ВЗУТТЯ

Придбання спортивного взуття, хоча, здавалося б, може здатися банальним і очевидним, зовсім не складне завдання. У цьому немає нічого дивного. Спортивне взуття повинно бути не тільки добре підібраним для ноги, комфортним, зручним та виготовленим з якісного матеріалу, але також модним і стильним. Де їх можна купити?

Пошуки ідеального спортивного взуття, варто почати з ознайомлення з асортиментом в інтернет-магазинах. Це найкраще рішення, якщо ви шукаєте цікавих, модних і недорогих моделей, які будуть виділяти вас з натовпу. Чому? Інтернет-магазини часто мають взуття свого власного дизайну. Ви знайдете спортивні жіноче взуття, чоловічі та дитячі, все в одному місці для вашої зручності. Великий вибір взуття для будь-якого випадку і пори року ви знайдете в інтернет-магазині-Born2be. Широкий асортимент стильного спортивного взуття гарантує, що кожен знайде тут свою ідеальну модель за хорошою ціною. Не потрібно, зрештою, долати відстані і відвідувати кілька десятків спортивних магазинів. Хіба це не велике полегшення?

 

 

Покупка спортивного взуття в інтернеті, вам напевно припаде до смаку. Чому? Під час покупок онлайн не потрібно поспішати і вирішувати, яке саме купити взуття за короткий проміжок часу. Більш того, спокійно можна вибрати кілька різних моделей і приміряти їх вдома. Це велике полегшення, ви можете відразу перевірити, які стилі будуть найбільш відповідними. Хто знає, але, можливо, вам вдасться знайти своє ідеальне повсякденне взуття, взуття для фітнесу і для повсякденних стилізацій, що вирішить вічну проблему – як поєднувати спортивне взуття з різними стилями?

Якщо ви вже знайшли спортивне взуття своєї мрії, обов’язково загляньте до нас. На блозі наші стилісти підготували кілька цінних порад з приводу того, що носити під спортивне жіноче взуття. Спокійно, дорогі чоловіки, про вас ми не забули – ми знаємо, що підібрати спортивне взуття до елегантного або повсякденного стилю не так і легко. Підкажемо вам під що носити чоловіче спортивне взуття, щоб виглядати модно і стильно.

Нові дописи