We Love Born2be

Іспанський стиль – мода прямо з гарячого півдня

Хочеш створити модний лук в іспанському стилі, але не знаєш, з чого почати? Ти знаходишся в правильному місці, тому що ми підготували кілька цінних порад і цікаву інформацію про іспанський стиль в сучасній моді! Переконайся, що іспанська естетика – це не тільки сукні в кліматі фламенко.

Як впізнати іспанський стиль одягу?

Іспанський стиль в моді, звичайно, змінився протягом багатьох років, черпаючи натхнення зі світових тенденцій, але кілька його елементів залишилися незмінними. Іспанська мода пов’язана зі свободою і позитивною енергією, вона дуже легка і барвиста, тому не дивно, що її часто вибирають в весняно-літній сезон. Для іспанського стилю характерні виразні кольори, такі як червоний, інтенсивний коричневий, синій, а також позачасова класика – бездоганний білий і елегантний чорний, який часто з’являється в компанії бордового або золотого. Проте, тут завжди знайдеться місце для делікатних пастелей. Серед принтів на одязі в іспанському стилі домінують рослинні та квіткові мотиви, анімалістична тематика, вишивка і мережива. Нижче ти дізнаєшся, який одяг обов’язково повинен бути в іспанському гардеробі!

Модний іспанський стиль одягу

Одяг в іспанському стилі для жінок надзвичайно чуттєвий і підкреслює природну красу. Якщо ти хочеш створити модний наряд в цьому стилі, обов’язково почни з суконь і блуз з іспанським декольте! Красиво відкриті ключиці і спина – елемент, який любить кожна іспанська модниця. У цьому сезоні дуже популярні блузки, прикрашені ажурними вставками і мереживами – вибери модель, яка тобі більше подобається. Що стосується суконь, модель з відкритими плечима і вирізом внизу, який додатково підкреслить привабливі ноги, стане прекрасним вибором на теплу погоду. Дуже добре, якщо сукня буде мати ремінець на талії, який підкреслює жіночу талію. Сукні в іспанському стилі також можна носити восени – зупини свій вибір на моделі максі з трикутним декольте, прикрашеній рюшами. Доповни образ замшевими чобітьми і класичною сумочкою. Наступний невід’ємний елемент іспанського стилю – елегантні блузки та сорочки з тими ж рюшами. У цьому сезоні великою популярністю користуються також блузки з об’ємними рукавами і зав’язкою на декольте. У твоєму гардеробі, натхненним іспанським кліматом, обов’язково повинні бути і довгі, повітряні спідниці. Це може бути як плісирована спідниця, так і модель з тюлю або мережива, найважливіша деталь – висока посадка талії. Іспанки також із задоволенням носять комбінезони – обов’язково з цікавими флористичними мотивами, і комбінують їх з босоніжками на танкетці або шпильці, сандалями або еспадрильями – в залежності від випадку.

Зачіска і макіяж в іспанському стилі

Створюєш наряд в іспанському стилі і хочеш зробити особливе враження? Зверни увагу на деталі! Ми підкажемо, як зробити модну зачіску і макіяж в стилі яскравої Іспанії. Іспанці люблять свою природність і підкреслюють її на кожному кроці, що також переноситься в зачіски і макіяж. Найбезпечніший вибір – це розпущене хвилясте або розгладжене волосся, прикрашене оксамитовим обручем. Коли справа доходить до укладок, то тут можна поекспериментувати – від волосся з високим начосом, до пучка в компанії делікатних локонів. На кожен день іспанки воліють делікатний макіяж – злегка підкреслені щоки, нюдові відтінки на очах і блиск для губ на губах. Однак увечері вони перетворюються на справжню діву, щільно підкреслюючи губи червоною помадою, а очі – виразною чорною підводкою.

Іспанська мода для чоловіків

А як одягаються іспанські чоловіки? У чоловічому гардеробі обов’язково повинні бути класичні сигаретки в світлих відтінках бежевого або тонованого темно-синього. Додай до них блакитну або білу сорочку приталеного фасону, що підкреслить сильне тіло. Такий образ повинен бути доповнений замшевими лоферами і сонцезахисними окулярами. Якщо хочеш додати влітку до свого образу піджак – обов’язково вибери модель з тонкого льону або бавовни. Восени піджаки часто замінюються елегантними тренчами або більш повсякденними косухами. Ідеальним завершенням такого наряду стануть шкіряні черевики і капелюх Федора.

Тобі подобаються більш «похмурі» образи? Дізнайся як стильно одягатися в готичному стилі!

Нові дописи