We Love Born2be

Акція «перезавантаження» – ми підкажемо, як відбілити гумову підошву взуття

Кеди є абсолютним must have для стильної дівчини. І, хоча, це взуття не підходить для кожного випадку, у багатьох ситуаціях воно рятує! Кеди вже давно в тренді, тому не дивно, що вони встигли підкорити серця жінок по всьому світу. Їх можна знайти в шафі як молодих дівчат, так і жінок середнього віку, в гардеробі зірок шоу-бізнесу, гламурних модниць або бізнес-леді. У яких випадках вони стануть хорошим вибором? Кеди можна сміливо використовувати в повсякденних стилізаціях під час шопінгу, прогулянки по місту або романтичного побачення, а також (якщо офісний дрес-код цьому не заважає) на роботу. З чим їх поєднувати? Можеш надіти стильну модель з літньою сукнею, комбінезоном, короткою спідницею і топом, джинсами і сорочкою.

Кеди – це ідеальне взуття? Ймовірно, так, якби не той факт, що часто догляд за ними являє собою чималу проблему. Чому? Більшість взуття ми можемо привести в порядок за допомогою спеціальної пасти або крему і щітки. Але так не вийде, якщо мова йде про кеди! Тут тобі знадобиться волога губка або серветка, яка допоможе очистити основу взуття – тобто матеріал. Шнурки краще зняти і випрати вручну з додаванням невеликої кількості мила. Щоб позбутися від невеликих забруднень, створи розчин з води і господарського мила – змочи в нього губку і акуратно протри кожну пляму. Хочеш повністю освіжити свої кеди? Кинь їх в пральну машинку, за умови, якщо в налаштуваннях є програма ручного прання. Хоча цей спосіб підійде далеко не для кожної моделі, так, наприклад, якщо твої кеди білого кольору і мають декоративні кольорові смужки – не варто випробовувати долю, оскільки в результаті автоматичного прання вони, швидше за все, пофарбують основний матеріал. Якщо з брудним матеріалом ще можна що-небудь зробити, то як щодо білосніжної підошви? Адже саме вона є найбільшою проблемою, коли мова йде про чищення улюблених кед.

Як якісно почистити гумову підошву? Найефективніші способи!

Почнемо з того, що біла гумова підошва особливо схильна до забруднень. Достатньо короткої прогулянки, щоб на твоєму улюбленому взутті з’явилися темні сліди. Як з ними впоратися? Тут тобі допоможе тепла вода, трохи мила і губка. На жаль, цей метод спрацює тільки в тому випадку, коли бруд ще свіжий, не встиг засохнути і вбратися в гуму. Що робити, коли звичайне мило не допомагає?

Чим відбілити гумову підошву? Які засоби для чищення та інструменти можуть знадобитися? У цій ситуації тобі допоможуть спеціальний очищуючий крем або зубна паста, а також жорстка щітка і рідина для зняття лаку. Яким буде перший крок? Необхідно змочити підошву і гарненько почистити її за допомогою щітки і крему (або пасти), для поліпшення результату можеш залишити засіб на кілька хвилин, після чого змити його теплою водою. Якщо ефект тебе не задовольнив, використай рідину для зняття лаку.

Як запобігти пожовтінню гумового взуття?

Чому гума в кедах жовтіє? Ну, відповідь проста. Причина зазвичай криється в неправильному догляді. Багато дівчат ховають взуття після літа, заздалегідь не почистивши його відповідним чином. В результаті підошва втрачає свій білосніжний колір. Такий же ефект виходить після сушки взуття на сонці або на батареї. Все це несприятливо впливає на зносостійкість взуття та естетичний зовнішній вигляд. Тому, щоб запобігти пожовтіння гумової підошви, необхідно регулярно доглядати за кедами і правильно їх зберігати. Можеш також використовувати спеціальні засоби, які захистять підошву. Дбайливий догляд дозволить насолоджуватися стильним взуттям не один сезон!

Нові дописи