We Love Born2be

Підкажемо, як створити шорти у власному стилі!

Одяг, зроблений власними руками, приносить неймовірне задоволення – завдяки такому одягу можеш на 100% виразити свою індивідуальність. Ми із задоволенням розкажемо, як зробити шорти з штанів, щоб досягти ідеального результату. Якщо ти щойно знайшла забуті штани у своєму гардеробі або нові джинси виявилися невідповідними, варто дати їм другий шанс і зробити з них модні шорти. Ти взагалі не мусиш володіти навичками шиття, щоб зробити шорти з довгих штанів. Все, що потрібно, це трохи бажання та кілька основних знарядь для роботи. Шорти “Do It Yourself “ – це хороша забава – переконайся сама.

Як перетворити штани в шорти – інструкція крок за кроком

Що потрібно, для того, щоб модно укоротити штани? Якщо ти вже вибрала штани, з яких хочеш зробити шорти, то для цього тобі знадобляться ножиці, маркер, кілька шпильок, а також нитки та голки. Якщо ти хочеш вкоротити та оздобити шорти, то мусиш мати під рукою цікаві нашивки, намистини, клаптики такнини та блискітки для одягу. Розклади на своєму столі все так, щоб тобі було зручно, ввімкни лампу і починай роботу – ми зараз розкажемо, як обрізати штани. Почни з вибору довжини шортів, яка тобі підійде. Найкраще відмічати довжину під час примірки штанів, так ти уникнеш помилки з занадто короткими шортами. Знявши штани, накресли точну лінію за допомогою лінійки (пам’ятай про нахил), починай обрізати трохи нижче лінії, щоб мати, кілька міліметрів в запасі, про всяк випадок. Під час того, як будеш різати, старайся не зачепити передні та задні кишені, щоб не зробити у них дірок. Ззаду, варто залишити трохи більше матеріалу, щоб він прикривав сідниці. Щоб полегшити завдання, першу обрізану штанину приклади до другої, завдяки цьому зможеш ідеально підібрати довжину. Можна також шукати в інтернеті готові шаблони та відповідно до них скроїти собі шорти.

Якщо тобі вдалося рівно відрізати штанини, то настав час їх оздобити. Тут є кілька варіантів – кожен з них однаково цікавий, тому вибирай сама. Наші улюблені – це шорти з підкачаними штанинами, які додаватимуть трохи елегантності. Якщо ти обрала цей варіант, то мусиш залишити трохи більше матеріалу, коли будеш різати. Щоб підкачана штанина не розгорталася, можна пришити її або приколоти шпилькою. Крім того, підкачану тканину можна додатково прикрасити або пофарбувати, створивши цікавий градієнтний ефект. Підкачані шорти, обшиті мереживом або стрічкою металевого відтінку виглядають надзвичайно шикарно. Особливо, якщо ти поєднаєш їх з ажурним топом або іспанською блузкою. Варто залишити довгий і тонкий шматок джинсової тканини – його можна використовувати як ремінь для новостворених шортів, всі подумають, що він був включений у комплект.

Як обрізати штани, щоб вони були обсмикані?

Не знаєш, як обсмикати шорти? Це дуже просто – під час того, як будеш обрізати джинси, висмикані нитки з’являються самі собою, тому не потрібно докладати великих зусиль. Однак якщо хочеш збільшити цей ефект, все, що тобі потрібно зробити, це акуратно потягнути інші нитки – джинси почнуть ще більше рватися, що додасть твоїм шортам бунтівничого характеру. Такий ефект добре поєднуються з потертостями, які ти можеш зробити самостійно без особливих зусиль. Все, що потрібно зробити – це вибрати місце і потерти його пемзою або дротяною губкою, яка ефективно «знищить» матеріал. Після того, як ти зробиш потертості, варто допрацювати їх пінцетом, який можна використовувати для витягування тонких ниток назовні. Потертості добре поєднуються з нашивками, що імітують вишивку, наприклад, у формі півонії, серця або ромбів. Обсмикані шорти з високою талією – це must have кожної модниці. Крім того, такі шорти можна знайти в інтернет-магазинах – широкий вибір є на born2be.ua. Хочеш ще більше персоналізувати свої штани або освіжити їх колір? Обов’язково дізнайся, чим пофарбувати штани, щоб досягти оригінального ефекту.

Нові дописи