We Love Born2be

Який піджак вибрати під темно-сині штани? Ми представляємо наймодніші поєднання!

Піджак є основним елементом чоловічого гардеробу. Так само, як і темно-сині штани. У тебе є обидві ці речі і ти не знаєш, як їх об’єднати? У нашій статті ми познайомимо тебе з наймоднішими поєднаннями. Однак, перш ніж дати конкретику, давай розглянемо, які моделі піджаків варто придбати у сезоні осінь-зима 2020/21. Наші приклади? Кольорові (просуваються, в тому числі, Kenzo і Berluti), а також з квітковим мотивом і різними видами візерунків (завдяки Etro і Dolce&Gabbana). А які підходять до темно-синіх штанів? Шукай відповідь на це питання в нашій статті!

Який колір піджака підходить до темно-синіх штанів?

Який колір піджака підійде для темно-синіх штанів? Багато залежить від того, якого ефекту ти хочеш досягти. Ти створиш елегантний наряд, якщо додаси верх в тому ж відтінку. У свою чергу, модний ефект дасть поєднання з візерунчастим жакетом – в повсякденному вбранні це повинна бути світла модель. Все ж не впевнений, які конкретні кольори можна підібрати до темно-синіх штанів? Щоб полегшити це завдання, ми рекомендуємо використовувати колірне колесо. Що приховано під цією назвою? Графічна діаграма, яка дозволяє швидко і легко підібрати кращі контрастні кольори. Як це використовувати? Почни з пошуку основного відтінку – в нашому випадку, це темно-синій – і подивись, який колір на його протилежному боці. Для темно-синього кольору ідеально підходить помаранчевий, гірчичний і жовтий – популярні кольори сезону осінь-зима 2020/21. Які ще піджаки можна надіти з темно-синіми брюками? Моделі в приглушених тонах – це безпечний і стильний варіант. Приклади? Бежевий, сірий, білий і чорний. Тобі потрібен оригінальний наряд? Якщо хочеш сяяти, в буквальному сенсі слова, на вечірці або карнавалі, одягни модель з металевими нитками. Срібний піджак теж підійде.

Темно-сині штани - класика чоловічого гардеробу. З чим їх носити, щоб створити привабливий образ?

Сірий піджак і темно-сині штани – гармонійний дует?

Наведені вище приклади не дали тобі правильної дози натхнення? Це не страшно, тому що ми уважно подивилися на найпопулярніші кольори піджаків і перевірили, чи підходять вони до темно-синіх штанів. Що підійде в першу чергу? Сірі моделі. Чи вони будуть добре виглядати з темно-синіми брюками? Ми впевнені, що так! Обидва ці кольори можуть бути класифіковані як класичні, тому вони гармонійно будуть виглядати один з одним. Льняний сірий піджак відмінно підійде для весни і спекотного літа. Доповни наряд білою футболкою і снікерсами. Потрібен більш елегантний образ? Цікавим варіантом також стане блакитна сорочка і сірі лофери. Взимку ми рекомендуємо поєднувати темно-синій тонкий гольф і темно-сині черевики або сірі штиблети. Хочеш виділитися ще більше? Додай колірного акценту у вигляді яскравої кишенькової хусточки, ременя або окулярів.

Чорний піджак і темно-сині штани?

Ми вже знаємо, що сірий піджак – хороший вибір, а як щодо чорного? Чи буде чорний верх підходити до темно-синіх штанів? Якщо б ми поставили собі це питання десять років тому, відповідь була б: не завжди. До недавнього часу ці комбінації належали до заборонених, так само як рожевий і червоний. Проте, сьогодні ситуація змінилася і тому ми даємо зелене світло темно-синьому і чорному. На який випадок можна піти в такому образі? Враховуючи той факт, що це досить темний наряд, він ідеально підійде для вечірніх заходів. І що до нього додати? Щоб трохи його освітлити, рекомендуємо пару світлого спортивного взуття і таку ж футболку. Однак, якщо ти хочеш зберегти елегантний характер наряду, додай до нього темно-сині лофери і синю сорочку. Чи підходить сюди біла сорочка? Так, хоча вона буде сильно виділятися. Ти також можеш вибрати більш приглушені відтінки, такі як гірчичний, оливковий або графітовий.

Синій піджак і темно-сині штани – ідеальний дует

А як же поєднання синього піджака і темно-синіх штанів? Ми впевнені, що це найкращий варіант. Якщо ти підбереш піджак до темно-синіх штанів аналогічного відтінку, то отримаєш стильний монолук, дуже модну пропозицію протягом декількох сезонів. А що, якщо відтінки синього значно відрізняються один від одного? Не турбуйся про це, таке рішення також буде прекрасним вибором! А вибравши блакитний верх… чи знаєш ти, що при виборі блакитної сорочки до синього піджака ти приховаєш втому? Крім того, синій – це колір, який вселяє довіру. Збираєшся на співбесіду або важливу бізнес-зустріч? Або, можливо, займаєш керівну посаду? Цей набір ідеально підійде. А які ще сорочки можна поєднувати з темно-синіми брюками і синім піджаком? Звичайно ж, білі або кремові. Яке взуття для цього підібрати? Синє, коричневе або біле.

Який піджак підійде до темно-синіх штанів на весілля?

Найпопулярніші поєднання кольорів ми вже обговорили. Задаєшся питанням, чи підходять будь-які з них для весільного прийому? Так! Які будуть найбільш підходящими? Рекомендуємо, перш за все, поєднання темно-синіх штанів і темно-синього або блакитного піджака. Також можна вибрати бежевий, щоб додати образу оригінальності. Цікавим рішенням стане вибір темно-синього костюма в клітинку. А як щодо сорочки? Біла або світло-блакитна класична модель стане ідеальним вибором.

Нові дописи