We Love Born2be

Які ботильйони підійдуть дівчатам низького зросту?

Настає осінь, а ти впевнена, що твій гардероб готовий до більш холодних днів? Основою будь-якої стилізації є правильне взуття, яке не тільки захистить від холоду, але і прикрасить наряд. Якщо тобі цікаво, які ботильйони краще підходять низьким дівчатам, читай далі. У нас є декілька порад!

Які ботильйони підходять низьким жінкам?

Не знаєш, які ботильйони вибрати, якщо природа не подарувала тобі довгих ніг? Найпростішим рішенням для невисоких дівчат є, звичайно ж, ботильйони на підборах. Навіть якщо ти віддаєш перевагу взуттю на плоскій підошві, не засмучуйся, можливо, ти знайдеш модель, яка тобі сподобається? Якщо ти не фанатка високих шпильок, вибери зручні стовпчики з максимальною висотою 5 сантиметрів. Вони забезпечать тобі максимальний комфорт протягом цілого дня. Теоретично, 5 сантиметрів – це не багато, але така зміна може дати бажаний ефект!

Ти все-таки зважилася на більш високі підбори? В цьому випадку, перш ніж взуття дебютує на вулиці, спробуй розносити його вдома. Завдяки цьому, ти звикнеш до підборів і переконаєшся, що взуття не натирає. Не одягай нові неперевірені ботильйони для важливих випадків. Попереднє тренування вдома обов’язкове! Боїшся, що перший вихід у нових ботильйонах на високих підборах стане великим випробуванням? Тоді, на всяк випадок, придбай спеціальні устілки, які зроблять твоє взуття більш зручним. Ще одним прекрасним вибором стане взуття на танкетці, яке відрізняється максимальним комфортом.

Які ботильйони візуально подовжують ноги?

Не знаєш, які ботильйони підійдуть низьким дівчатам? Якщо не хочеш оптично вкоротити ноги ще більше, вибирай моделі з більш високим верхом, який доходить за щиколотку. Невелика хитрість: завжди вибирай колготки під колір взуття. Завдяки цьому можна оптично подовжити ноги, особливо якщо вибираєш ботильйони на підборах-стовпчику або на шпильці. Відсутність різниці в кольорі між колготками і взуттям робить цю частину наряду більш гармонійною. Якщо замість спідниці або сукні вибираєш штани, то також зроби ставку на відтінок, наближений до взуття.

Звичайно ж, самий простий вибір – це безсмертний чорний. Чорні ботильйони і чорні колготки, штани або джинси-скінні – відмінна ідея для осені, коли важливий не тільки естетичний ефект, але і практична сторона вбрання. Тим не менш, ніщо тобі не заважає вибрати більш сильний колір взуття – мода любить сміливі експерименти!

З правила – колготки під колір взуття – можна відійти, якщо зважитися на високі підбори. Такі ботильйони ідеально підходять для невисоких дівчат. Якщо ти низька, уникай поєднання: спідниця довжиною до коліна і короткі ботильйони на плоскій підошві. На жаль, одягаючись подібним чином, ти ризикуєш порушити пропорції свого тіла. Для ботильйонів з плоскою підошвою вибирай спідниці вище колін – розкльошені або олівець. Підбери крій, що відповідає твоїй фігурі.

Як носити ботильйони з сукнею? Принцип подібний спідниці – ботильйони на плоских підборах будуть краще виглядати з сукнею вище коліна. Тим не менш, якщо тобі подобається крій олівець або розкльошений фасон сукні до коліна, спробуй вибрати ботильйони на підборах або підборах-стовпчику, завдяки чому уникнеш ефекту коротких ніг.

ПАМ’ЯТАЙ! Найпростішим рішенням для невисоких жінок будуть ботильйони на шпильці або каблуці висотою в кілька сантиметрів. Однак, якщо ти любителька плоского взуття, спробуй вибрати колготки під колір ботильйонів, щоб оптично подовжити ноги. Це правило також поширюється на штани. Якщо ти на кожен день обираєш спідниці і сукні, то зроби ставку на міні-довжину.

Нові дописи