We Love Born2be

Як витримати на підборах цілий день і цілу ніч? Ці методи позбавлять тебе від дискомфорту!

Ми живемо в епоху, коли темп життя досягає дійсно запаморочливих швидкостей. Наш день часто починається рано вранці і закінчується пізно ввечері. Багато вранці йдуть в спортивний зал, потім на навчання або на роботу, а потім проводять час з друзями або родиною, насолоджуючись красою міста. Тому не дивно, що кожна дівчина шукає модне і функціональне рішення. Як одягнутися, щоб весь день виглядати стильно? На які предмети гардероба поставити, щоб не тільки добре виглядати, але і відчувати себе комфортно? Давайте чесно, створення образу відповідного як на день, так і на вечір – завдання не з простих. Тим більше, якщо офісний дрес-код або щоденні зустрічі вимагають від нас елегантного вигляду. І хоча вибір самого одягу не є проблемою, питання виникають, коли справа доходить до взуття. Найбільш стильне, елегантне і жіночне рішення – це, звичайно ж, високі підбори! Але як в них витримати цілий день, а потім ще й вечір? Ми розглянули цю тему і зібрали кілька правил, яких варто дотримуватися, щоб якомога довше витримати на високих підборах.

Як підготувати ноги до ходьби на каблуках? Ці моменти не варто пропускати!

Перш ніж почнеш готуватися до ходьби в туфлях на шпильці, знайди час, щоб вибрати правильне взуття. Добре підібрана модель є гарантією зручності. Правильніше буде вибрати шкіряне взуття, яка має найкращі характеристики – шкіра є м’яким і приємним на дотик матеріалом, який легко пристосовується до форми ноги. Крім того, якщо ти не часто ходиш в туфлях на шпильці, не купуй відразу 12-сантиметрові підбори. Після придбання нової пари взуття обов’язково знайди час, щоб пройтися в них по квартирі. Важливий момент – це розминка для ніг. Знаєш, що є однією з причин болю при ходьбі в високому взутті? Напруга литкових м’язів і розтягнення м’язів стопи. Тому, перш ніж надіти нову пару, розімни ноги. Тобі не потрібно виконувати складних вправ, достатньо кількох простих рухів, які послаблять м’язи.

Як полегшити собі носіння туфель на підборах? Ось кілька перевірених способів

Існує кілька способів, щоб ходьба на каблуках стала приємніше. Але, як вже говорилося трохи вище спочатку необхідно переконатися в тому, що туфлі тобі підходять. Крім матеріалу, важливо звернути увагу також на розмір. Що робити, якщо туфлі на шпильці занадто тісні? Є кілька способів. Можеш почати з вставки в їх носик кульок з газети і залишити взуття на ніч. Для посилення ефекту газету можна попередньо змочити в спирті – але будь обережною, адже взуття зсередини може втратити колір. Іншим методом є розношення туфель на шпильці в грубих шкарпетках. Ефективним методом розширення взуття є також молоток. Що з ним зробити? Акуратно постукай по п’яті молотком зсередини. Якщо твоє взуття не шкіряне, перш ніж використовувати молоток, підклади в потрібне місце шматочок тканини або рушник. Щоб розтягнути тісні туфлі, можна також використовувати водяну пару. Детальніше? Закип’яти каструлю з водою, а потім розігрій над парою взуття, після чого одягни туфлі на грубі шкарпетки і прогуляйся по квартирі хвилин 15. Вологий і теплий матеріал трохи розтягнеться. Хорошим рішенням є також використання морозильної камери. Але перш ніж покласти в неї взуття, налий в поліетиленовий пакетик води. Одержаний вкладиш розташуй всередині туфель. Під час заморозки вода поступово набуватиме більшого обсягу, що допоможе злегка розтягнути взуття за кілька годин. Не хочеш використовувати домашні методи? Можеш також купити спеціальну піну або спрей для розтягування взуття. Ти також завжди можеш звернутися до майстра, який за допомогою спеціальних інструментів легко впорається з цією проблемою.

А що робити, якщо взуття занадто велике? Найпопулярніший метод – використання додаткових устілок. Можна вибрати варіант зі шкіри, повсті або гелю. Ми рекомендуємо покупку останнього варіанту, так як завдяки йому, тобі вдасться не тільки зменшити взуття на половину розміру, але також запобігти ковзанню ноги всередині. А що, якщо твої туфлі на шпильці спадають? Тут допоможуть зап’яточники. Альтернативним варіантом буде також приклеїти до п’яти з внутрішньої сторони пластир з марлею. Крім того, можеш заповнити носики ватою. Цікавим і ефективним варіантом є також використання води і фена. Як це працює? Намочи взуття водою (але не занадто, тому що надлишок вологи може завдати йому шкоди), а потім висуши з відстані близько 20 сантиметрів. Примір туфлі тільки тоді, коли вони повністю висохнуть. Розмір все ще не підходить? Повтори весь процес ще раз. Пам’ятай тільки, що при цьому методі не слід використовувати сушильну машину.

Як витримати в туфлях на шпильці весілля або вечірку? Завдяки маленьким хитрощам ти зможеш танцювати цілу ніч!

Як довго можна проходити в туфлях на шпильці? Перш за все, почни піклуватися про свої ноги. Якщо у тебе будуть садна або мозолі, ніяке взуття тобі не підійде, оскільки в будь-якому вигляді буде незручно. Пам’ятай про тренування для литкових м’язів і м’язів стоп безпосередньо перед одяганням взуття на високих підборах. Повторення – мати навчання, чи не так? Тому, чим частіше будеш ходити в туфлях на шпильці, тим швидше до них звикнеш. Ще одна річ, про яку варто подумати перед весіллям – вибір правильного взуття. Кращим рішенням тут будуть моделі зі шкіри, які мають високу здатність приймати форму ноги, а також каблук оптимальної висоти. Не варто надягати на свято нову пару туфель – якщо ти збираєшся танцювати і веселитися, зроби ставку на взуття, до якого ти вже звикла. Крім того, якщо ти рідко носиш підбори, ми рекомендуємо вибрати більш низький варіант. Що ще можна зробити, щоб протанцювати на підборах всю ніч? Зупини свій вибір на туфлях з платформою. Це рішення подарує тобі більше впевненості і забезпечить комфортне святкування. Тільки тут також потрібно знати міру – занадто висока платформа не буде виглядати елегантно, а навпаки трохи вульгарно.

Отже, тема підготовки завершена. Що ж можна зробити вже під час самого заходу, щоб весь день витримати на підборах? Почни з гелевих вставок під пальці. Крім того, як тільки з’явиться така можливість, зніми на кілька хвилин шпильки і дай шанс своїм ногам відпочити. Старайся також регулярно сідати і не стояти весь час на місці. Також важливо підтримувати правильну поставу. Що ми маємо на увазі? Важливу роль тут відіграють м’язи живота, які допомагають стабілізувати всю фігуру і розвантажити ноги. Отже, як потрібно ходити? Підніми голову, випрями плечі і втягни живіт. Ми також радимо починати крок з носка на п’яту. І хоча це може спочатку здатися неприродним, швидко з’ясується, що це дійсно зручний спосіб. Втім, мабуть, саме в цьому криється секрет моделей, які більшу частину дня проводять у взутті на високих підборах. Ще один трюк, який використовується моделями – це об’єднання третього і четвертого пальців ноги за допомогою пластиру. З якою метою? Справа в тому, що таким чином можна зняти напругу. Особливо це буде корисним рішенням, коли щодня ти ходиш у взутті на низькому ходу. А що ти робиш, щоб всю ніч витримати в туфлях на шпильці? Поділися з нами своїми секретами!

Нові дописи