We Love Born2be

Як правильно підібрати чоловіче пальто? Поради крок за кроком

Сучасні чоловіки все частіше висловлюють свій стиль через одяг і не бояться модних експериментів. Тепле пальто є обов’язковим елементом осіннього чоловічого гардеробу, воно ідеально підійде не тільки для офіційних стилізацій, але і повсякденних. Дізнайся, як підібрати пальто по фігурі і які фасони правлять в цьому сезоні.

Як підібрати правильний розмір чоловічого пальта? Основні правила

Дивлячись на поточні тенденції, можна з упевненістю сказати, що повертається мода з минулого століття. Довгі вовняні пальта, які колись були основою практично кожного чоловічого гардеробу, обігнали за популярністю короткі куртки, дафлкоти і бомбери. В даний час класичні чоловічі пальта переживають свій ренесанс, і ми все частіше бачимо їх не тільки в елегантних формальних стилізаціях, але й в повсякденних нарядах.

Незалежно від того, який фасон пальто ти вибереш, переконайся, що його розмір відповідає твоїй фігурі. В занадто великому або занадто маленькому пальто будеш відчувати себе не привабливо і не комфортно. Щоб ідеально підібрати розмір, зверни увагу на наступні параметри: зріст, обхват грудей, ширина плечей і ширина талії. Під час покупки пам’ятай, що осінньо-зимові пальта ти будеш одягати на светр або піджак. Ще один момент – довжина рукавів, вони повинні злегка прикрити зап’ястя. Якщо пальто сидить на тобі відмінно, але має дуже довгі (або короткі) рукави, варто звернутися за допомогою до хорошого кравця. Невелика переробка зробить пальто більш привабливим.

Як підібрати чоловіче пальто до типу своєї фігури?

Як вибрати пальто до типу своєї фігури? Найкращі рекомендації спеціалістів.

Чоловічі пальта представлені декількома основними фасонами. Найпростіший, але найбільш популярний – балмакаан. Однобортне пальто на ґудзиках з глухим коміром сорочкового типу і накладними кишенями – цей фасон виконаний в стилі мінімалізм. Таке пальто незамінне під час ділових зустрічей, воно відмінно поєднується з класичними костюмами і відповідає всім вимогам ділового дрес-коду. Завдяки своїй практичності і універсальності балмакаан підійде до будь-якого типу фігури.

Ще одна популярна модель пальто – це тренч, яке представлене як у версії літній, так і осінньо-зимовій. Характеризується двобортною застібкою і широким ремінцем з пряжкою. Оскільки його прототипом є військове пальто з габардини, яке Томас Берберрі розробив для британських солдатів, сучасні тренди часто прикрашені погонами і, крім того, мають внутрішні кишені. Ця модель менш формальна, ніж балмакаан, тому вона краще всього виглядає в супроводі светрів на ґудзиках, картатих сорочок і чіносів.

Чоловікам, які погано себе почувають в довгих пальтах або воліють спортивний стиль, безсумнівно, припадуть до смаку короткі пальта з асиметрично вшитою блискавкою. Модель, яка своїм фасоном нагадуємо класичну шкіряну косуху, стане ідеальною пропозицією, якщо ти шукаєш верхній одяг виключно для повсякденних нарядів.

Яку довжину пальто вибрати? Ми підкажемо!

Довжина чоловічого пальта залежить від його фасону. Традиційний балмакаан повинен закінчуватися за коліном, в той час як тренч може досягати середини ікри. Короткі пальта, закінчуються, як правило, на лінії стегон, що не підійде для ділових костюмів. Для того, щоб правильно вибрати довжину пальта, керуйся своїм зростом. Високі хлопці зі спортивною статурою зазвичай не мають проблем з купівлею ідеального верхнього одягу. Якщо твій зріст перевищує 180 см – сміливо вибирай той фасон, який тобі більше до душі, і який краще підійде до твого стилю. Чоловіки низького зросту, в свою чергу, повинні бути обережними, щоб балмакаан або тренч не був занадто довгим і не вкоротив силует. У цьому випадку найбільш вигідним варіантом буде пальто середньої довжини, яке закінчується трохи вище лінії колін. Якщо у тебе невеликий ріст, широкі плечі і округлий живіт, відмовся від довгих, вузьких пальто з поясом на талії, віддай перевагу дафлкоту середньої довжини або короткому пальту на блискавці.

Які кольори чоловічих пальт правлять в цьому сезоні?

Як підібрати правильний фасон пальта? З чим носити чоловіче пальто? Найкращі ідеї на будь-який випадок

Елегантні чоловічі пальта представлені в приглушених, спокійних кольорах – чорному, темно-синьому або шоколадному. Темне пальто підходить не тільки для офіційних зустрічей. Все, що тобі потрібно зробити, це поєднати темно-синій тренч з джинсами, сірою толстовкою і білими снікерсами, щоб отримати міський повсякденний лук. Проте врахуй, що поєднання стилів і гра фасонами вимагає модної майстерності і почуття естетики. Тому, перш ніж почнеш експериментувати зі сміливими сполученнями, добре вивчи основи чоловічого стилю.

Все більш популярними серед чоловіків стають пальта теплих золотистих бежевих відтінків. Тренди і балмакаани кольору камел ідеально підходять до напівофіційних нарядів. Пальто інтенсивного бежевого відтінку добре спрацює в компанії светра, джинсів і високих черевиків медового відтінку. Не менш елегантними, але менш офіційними є сірі, бордові і горіхові пальта. Сміливо поєднуй їх з повсякденними сорочками, темними чіносами і картатими піджаками. Що надягти до чоловічого пальта, щоб залишатися в тренді? Насамперед, кашкет і нагрудний платок. Завдяки цим дрібним доповненням будь-яка твоя стилізація набуде особливої родзинки.

Де купити чоловіче пальто?

Чоловіки часто вважають, що верхній одяг краще купувати в стаціонарному магазині. Однак варто врахувати, що асортимент інтернет-магазинів часто відрізняється більш багатим вибором фасонів, кольорів і розмірів, а також привабливими цінами, цікавими акціями та знижками. Якщо у тебе немає часу ходити по магазинах, замов найкращі фасони пальто онлайн, примір їх вдома і зроби остаточний вибір. У цьому випадку ти зможеш спокійно і не поспішаючи підібрати кращу модель, яка буде відповідати всім твоїм вимогам. До того ж, в інтернет-магазині у тебе буде можливість підібрати відразу ж ідеальну пару взуття і найкращі аксесуари.

Нові дописи